vrijdag 10 februari 2017

JuffendagHet is alweer bijna zover! De meester(s) en juffen van De Wegwijzer vieren hun verjaardag. Alle kinderen mogen die dag verkleed op school komen. In de midden- en bovenbouw hebben ze een ├ęchte crazy-hair-day. Maar ook onze kleuters mogen hun haren zo crazy maken als zij dat willen. Wij bekijken alle mooie kapsels, maar geven hier geen prijzen voor. Als uw kind alleen verkleed wilt komen, is dat natuurlijk ook goed. 

We beginnen de dag gezamenlijk op het plein. Alle groepen zullen daar verjaardag liedjes zingen voor de leerkrachten. Daarna begint het grote feest. Zoals op ieder goed feest zijn er ook traktaties. De juffen van de onderbouw zorgen voor een snack bij de fruitpauze. De kleuters hoeven dus geen spullen voor de fruitpauze mee te nemen. Geeft u hen wel een boterham en drinken mee voor de lunch?

Bij iedere klassenagenda komt komende week een spaarpot te staan. Hier zamelen we geld in voor een gezamenlijk klassencadeau. U mag zelf beslissen of u hieraan mee wilt doen. Ook de hoogte van het bedrag laten we vrij. Op de kaart kunt u uw naam schrijven. De spaarpot staat er t/m vrijdag 17 februari.

Alle kinderen mogen deze dag ook een gezelschapsspel meenemen. Het is leuk als uw kind een spel meeneemt waar meerdere kinderen aan kunnen meedoen. Ook is het handig als het spel weinig tot geen kleine, losse onderdelen bevat. Deze raken gemakkelijk kwijt.

Wij kijken er nu al naar uit!
De kleuterjuffen